Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Opieńki w słoikach świetny dodatek do obiadu polecam
Miodowa golonka podlewana ciemnym piwem typu Porter - to co faceci lubią :-)
Odsłon: 4604
Mazurek jest bardzo ozdobnym, słodkim ciastem, który w wielu domach zajmuje o...
Odsłon: 1321
Jak byłam małą dziewczynką to święta Wielkanocne zawsze kojarzyły mi się ze ś...
Odsłon: 989
Dzisiaj zapraszam na pyszną i szybką surówkę, którą moi chłopcy uwielbiają, a...
Odsłon: 548
Mazurek jest bardzo ozdobnym, słodkim ciastem, który w wielu domach zajmuje o...
Odsłon: 1321
Jak byłam małą dziewczynką to święta Wielkanocne zawsze kojarzyły mi się ze ś...
Odsłon: 989
Dzisiaj zapraszam na pyszną i szybką surówkę, którą moi chłopcy uwielbiają, a...
Odsłon: 548
Składniki
Grzyby należy oczyścić umyć i obgotować w wodzie z dodatkiem soli przez 30 minut ,następnie scedzić na sitku by woda ściekła.
Do umytych słoików na dno daję plaster cebuli kilka ziaren ziela angielskiego i pieprzu oraz gorczycy pół łyżeczki ,wtedy wypełniam słoiki ale nie całkowicie do pełna .
Wodę z cukrem i solą zagotować w garnku i zalewać słoiki z grzybami i zakręcać ,takie grzyby pasteryzuję na mokro 10 minut od momentu zagotowania wody .Po wykonanie zapraszam na film .
Przepisy Przetwory
Przetwory
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Przetwory
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Przetwory
Kapusta kiszona w słoikach
Przetwory
Kalarepa kiszona w soku własnym
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Smaczna, praktyczna i bardzo prosta w przygotowaniu domowa przyprawa gyros be...
Odsłon: 259
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Gotujesz zupę i obierasz warzywa wcale nie musisz marnować obierek. Dzięki te...
Odsłon: 175