Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Opieńki w słoikach świetny dodatek do obiadu polecam
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3724
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41366
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 439
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 236
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 391
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3724
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41366
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 439
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 236
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 391
Składniki
Grzyby należy oczyścić umyć i obgotować w wodzie z dodatkiem soli przez 30 minut ,następnie scedzić na sitku by woda ściekła.
Do umytych słoików na dno daję plaster cebuli kilka ziaren ziela angielskiego i pieprzu oraz gorczycy pół łyżeczki ,wtedy wypełniam słoiki ale nie całkowicie do pełna .
Wodę z cukrem i solą zagotować w garnku i zalewać słoiki z grzybami i zakręcać ,takie grzyby pasteryzuję na mokro 10 minut od momentu zagotowania wody .Po wykonanie zapraszam na film .