Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast marynowania, pysznie smakuje.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 374
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 52
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 374
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 52
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Składniki
Paprykę pokroić nieduże kawałki, czosnek posiekać, dodać do papryki razem z solą. Odstawić na kilka godzin. Dodać cukier, kwasek cytrynowy, olej, wymieszać dokładnie i przełożyć w słoiki. Pasteryzować 10-15 minut. Ja pasteryzuję w piekarniku w temperaturze 100-110 stopni.