Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast marynowania, pysznie smakuje.
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 18144
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6768
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 18144
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6768
Składniki
Paprykę pokroić nieduże kawałki, czosnek posiekać, dodać do papryki razem z solą. Odstawić na kilka godzin. Dodać cukier, kwasek cytrynowy, olej, wymieszać dokładnie i przełożyć w słoiki. Pasteryzować 10-15 minut. Ja pasteryzuję w piekarniku w temperaturze 100-110 stopni.