Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Staropolski przepis na marynowaną paprykę.
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9166
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 1886
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 3927
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 328
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 196
Buraczki z papryką i cebulą to pyszny i zdrowy dodatek do obiadów. Buraczki s...
Odsłon: 222
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9166
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 1886
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 3927
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 328
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 196
Buraczki z papryką i cebulą to pyszny i zdrowy dodatek do obiadów. Buraczki s...
Odsłon: 222
Składniki
Wykonanie : Z podanych składników zagotować zalewę i odstawić z ognia. Paprykę umyć, ściąć daszki od góry, oczyścić dokładnie z nasion, natrzeć od środka solą i odstawić na dwie godziny. W międzyczasie kapustę drobno poszatkować, posolić i również odstawić na godzinę. Następnie wymieszać ze startą marchewką, posiekaną cebulą, przyprawić do smaku i dokładnie wymieszać. Gotowym farszem napełnić przygotowaną paprykę, dobrze ubić i ułożyć w dużym słoju, zalać zalewą z przyprawami i pasteryzować około 20 minut.