Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Staropolski przepis na marynowaną paprykę.
Krem przygotowany do ciasta kakaowo - kawowego. Krem bardzo smaczny , myślę ż...
Odsłon: 79
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 112
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 32
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 38372
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 55
Krem przygotowany do ciasta kakaowo - kawowego. Krem bardzo smaczny , myślę ż...
Odsłon: 79
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 112
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 32
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 38372
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 55
Składniki
Wykonanie : Z podanych składników zagotować zalewę i odstawić z ognia. Paprykę umyć, ściąć daszki od góry, oczyścić dokładnie z nasion, natrzeć od środka solą i odstawić na dwie godziny. W międzyczasie kapustę drobno poszatkować, posolić i również odstawić na godzinę. Następnie wymieszać ze startą marchewką, posiekaną cebulą, przyprawić do smaku i dokładnie wymieszać. Gotowym farszem napełnić przygotowaną paprykę, dobrze ubić i ułożyć w dużym słoju, zalać zalewą z przyprawami i pasteryzować około 20 minut.