Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy zna maggi w płynie, nie jedna osoba używa jej bez zastanowienia się z czego jest zrobiona. Ja po przeczytaniu składu, więcej jej nie kupiłem. Robię sam zdrową, smaczną i o niebo lepszą dla mnie przyprawę do wszystkich potraw.
Dla milosników cukinii i szybkiej kuchni. Obiad w 15 minut, prosty, smaczny,...
Odsłon: 5383
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47836
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165701
Dla milosników cukinii i szybkiej kuchni. Obiad w 15 minut, prosty, smaczny,...
Odsłon: 5383
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47836
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165701
Składniki
Umyj świeże liście lubczyku i delikatnie osusz. Zblenduj razem z oliwą, solą do jej rozpuszczenia i powstania jednolitej konsystencji. Nałóż do odpowiednich wielkością słoików, zakręć i przechowuj w chłodnym, ciemnym miejscu. Pasta ma wyjątkowo ostry lubczykowy smak, można ją przechowywać dłuższy czas w lodówce lub mrozić w kostki.