Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy zna maggi w płynie, nie jedna osoba używa jej bez zastanowienia się z czego jest zrobiona. Ja po przeczytaniu składu, więcej jej nie kupiłem. Robię sam zdrową, smaczną i o niebo lepszą dla mnie przyprawę do wszystkich potraw.
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 507
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2662
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 734
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2586
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 507
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2662
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 734
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2586
Składniki
Umyj świeże liście lubczyku i delikatnie osusz. Zblenduj razem z oliwą, solą do jej rozpuszczenia i powstania jednolitej konsystencji. Nałóż do odpowiednich wielkością słoików, zakręć i przechowuj w chłodnym, ciemnym miejscu. Pasta ma wyjątkowo ostry lubczykowy smak, można ją przechowywać dłuższy czas w lodówce lub mrozić w kostki.