Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy zna maggi w płynie, nie jedna osoba używa jej bez zastanowienia się z czego jest zrobiona. Ja po przeczytaniu składu, więcej jej nie kupiłem. Robię sam zdrową, smaczną i o niebo lepszą dla mnie przyprawę do wszystkich potraw.
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 95
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 183
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1462
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 95
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 183
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1462
Składniki
Umyj świeże liście lubczyku i delikatnie osusz. Zblenduj razem z oliwą, solą do jej rozpuszczenia i powstania jednolitej konsystencji. Nałóż do odpowiednich wielkością słoików, zakręć i przechowuj w chłodnym, ciemnym miejscu. Pasta ma wyjątkowo ostry lubczykowy smak, można ją przechowywać dłuższy czas w lodówce lub mrozić w kostki.