Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy zna maggi w płynie, nie jedna osoba używa jej bez zastanowienia się z czego jest zrobiona. Ja po przeczytaniu składu, więcej jej nie kupiłem. Robię sam zdrową, smaczną i o niebo lepszą dla mnie przyprawę do wszystkich potraw.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1121
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1121
Składniki
Umyj świeże liście lubczyku i delikatnie osusz. Zblenduj razem z oliwą, solą do jej rozpuszczenia i powstania jednolitej konsystencji. Nałóż do odpowiednich wielkością słoików, zakręć i przechowuj w chłodnym, ciemnym miejscu. Pasta ma wyjątkowo ostry lubczykowy smak, można ją przechowywać dłuższy czas w lodówce lub mrozić w kostki.