Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy zna maggi w płynie, nie jedna osoba używa jej bez zastanowienia się z czego jest zrobiona. Ja po przeczytaniu składu, więcej jej nie kupiłem. Robię sam zdrową, smaczną i o niebo lepszą dla mnie przyprawę do wszystkich potraw.
Gnocchi to włoskie ziemniaczane kluseczki, przypominające nasze kopytka. Skor...
Odsłon: 55
Lubisz włoską kuchnię? Jeśli tak, z pewnością smakuje ci risotto. Czy wiesz,...
Odsłon: 1121
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 361
Gnocchi to włoskie ziemniaczane kluseczki, przypominające nasze kopytka. Skor...
Odsłon: 55
Lubisz włoską kuchnię? Jeśli tak, z pewnością smakuje ci risotto. Czy wiesz,...
Odsłon: 1121
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 361
Składniki
Umyj świeże liście lubczyku i delikatnie osusz. Zblenduj razem z oliwą, solą do jej rozpuszczenia i powstania jednolitej konsystencji. Nałóż do odpowiednich wielkością słoików, zakręć i przechowuj w chłodnym, ciemnym miejscu. Pasta ma wyjątkowo ostry lubczykowy smak, można ją przechowywać dłuższy czas w lodówce lub mrozić w kostki.