Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 612
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1270
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457951
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1520
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2305
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 612
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1270
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457951
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1520
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2305
Składniki
Umyte pieczarki obgotowujemy około 15 minut następnie odcedzamy i pozostawiamy do ostygnięcia. W międzyczasie do wyparzonych słoików wkładamy przyprawy oraz pieczarki do ¾ wysokości słoika.
Gotującą zalewę wlewamy do słoików tak aby pieczarki były nią przykryte. Słoiki zakręcamy i odwracamy do góry dnem pozostawiamy do całkowitego wystygnięcia. Pieczarki praktycznie po 24 godzinach są już gotowe do jedzenia. Smacznego.