Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 30
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 126
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 78
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 306
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 90
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 30
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 126
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 78
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 306
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 90
Składniki
Umyte pieczarki obgotowujemy około 15 minut następnie odcedzamy i pozostawiamy do ostygnięcia. W międzyczasie do wyparzonych słoików wkładamy przyprawy oraz pieczarki do ¾ wysokości słoika.
Gotującą zalewę wlewamy do słoików tak aby pieczarki były nią przykryte. Słoiki zakręcamy i odwracamy do góry dnem pozostawiamy do całkowitego wystygnięcia. Pieczarki praktycznie po 24 godzinach są już gotowe do jedzenia. Smacznego.