Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne na przegryzke lub jako składnik sałatki ( ja mam taka w swoich przepisach). Można wykorzystać wg uznania.
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 253
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 191
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2685
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 253
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 191
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2685
Składniki
Cebulę i paprykę pokroić w plastry i zasolić na 2 godziny. Następnie odsączyć. Pieczarki pokroić też w plasterki, czy słupki i ugotować z kwaskiem cytrynowym, aby koloru nie zmieniły. Odsączyć.
Zagotować zalewę, wrzucić papryke, cebulę, pieczarki, wkładac do słoików, pasteryzowac do 15 minut.