Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne na przegryzke lub jako składnik sałatki ( ja mam taka w swoich przepisach). Można wykorzystać wg uznania.
Ocet z nawłoci przygotowałam w ramach wspomagania nerek w czyszczeniu organiz...
Odsłon: 368
Przepis dnia
Pyszne, proste i tanie danie obiadowe, które przygotujecie bez włączania piec...
Odsłon: 427
Przepis dnia
Pyszne, proste i tanie danie obiadowe, które przygotujecie bez włączania piec...
Odsłon: 427
Składniki
Cebulę i paprykę pokroić w plastry i zasolić na 2 godziny. Następnie odsączyć. Pieczarki pokroić też w plasterki, czy słupki i ugotować z kwaskiem cytrynowym, aby koloru nie zmieniły. Odsączyć.
Zagotować zalewę, wrzucić papryke, cebulę, pieczarki, wkładac do słoików, pasteryzowac do 15 minut.
Przepisy Przetwory
Przetwory
Kiszony młody czosnek.
Przetwory
Zalewa na ogórki małosolne
Przetwory
Ogórki małosolne z woreczka
Przetwory
Kiszone rzodkiewki
Kiszony młody czosnek.
Kiszony, młody czosnek jest smaczny i zdrowy, polecam tym którzy lubią jeść c...
Odsłon: 132
Zalewa na ogórki małosolne
Ogórki małosolne to chyba najbardziej wytęskniony przysmak wczesnego lata. Is...
Odsłon: 2864