Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne na przegryzke lub jako składnik sałatki ( ja mam taka w swoich przepisach). Można wykorzystać wg uznania.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8515
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2988
Polecam.
Odsłon: 1759
Polecam.
Odsłon: 506
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8515
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2988
Polecam.
Odsłon: 1759
Polecam.
Odsłon: 506
Składniki
Cebulę i paprykę pokroić w plastry i zasolić na 2 godziny. Następnie odsączyć. Pieczarki pokroić też w plasterki, czy słupki i ugotować z kwaskiem cytrynowym, aby koloru nie zmieniły. Odsączyć.
Zagotować zalewę, wrzucić papryke, cebulę, pieczarki, wkładac do słoików, pasteryzowac do 15 minut.