Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek ostrej papryczki i miodu nadaje zalewie świetnego smaku. Polecam do wypróbowania.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13548
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 875
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13548
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 875
Składniki
Umyte ogórki przełożyć do miski i zalać na godzinę zimną wodą. Po godzinie wodę zlać a ogórki ułożyć w słoju , przekładając łodyżkami koperku, ząbkami czosnku i suszoną papryką, oraz ziarnkami czarnego pieprzu. W letniej wodzie rozpuścić sól i miód. Zalać ogórki. Odstawić w ciepłe miejsce na dwa, trzy dni.