Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałe soute lub jako dodatek do mięsnych dań.
Przepis dnia
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 78770
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 4302
Osobiście lubię śniadanie na ciepło. Ten przepis to zapewnia oraz dba o to by...
Odsłon: 1844
Przepis dnia
Rzeczywiście ten serniki zawiera tylko 3 składniki, jest bardzo prosty w robi...
Odsłon: 2438
Przepis dnia
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 78770
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 4302
Osobiście lubię śniadanie na ciepło. Ten przepis to zapewnia oraz dba o to by...
Odsłon: 1844
Przepis dnia
Rzeczywiście ten serniki zawiera tylko 3 składniki, jest bardzo prosty w robi...
Odsłon: 2438
Składniki
W garnku ugotować wodę z octem ryżowym, cukrem i solą. Gotować do momentu aż rozpuści się cukier. Zdjąć z gazu, ostudzić w temperaturze pokojowej.
Do słoika włożyć rzepę i marchewkę, zalać przygotowaną zalewą i zakręcić. Trzymać w temperaturze pokojowej przez 3-4 godziny. Po tym czasie przełożyć pikle do lodówki, gdzie wytrzymają w dobrej formie do 4 tygodni. Najlepiej wyciągnąć z lodówki około 0,5 przed podaniem