Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nuggetsy to bardzo popularny fast food. Poniżej w wersji light. Kurczak w chr...
Odsłon: 4745
Placki z kaszy jaglanej z miodem i z owocami (borówki, maliny, bbanany - doda...
Odsłon: 97
Polecam.
Odsłon: 586
Nuggetsy to bardzo popularny fast food. Poniżej w wersji light. Kurczak w chr...
Odsłon: 4745
Placki z kaszy jaglanej z miodem i z owocami (borówki, maliny, bbanany - doda...
Odsłon: 97
Polecam.
Odsłon: 586
Składniki
Zagotować wodę z solą.
Pomidory dokładnie umyć.
Przekrawać i usuwać piętkę.
Pokroić w kostkę.
Zapakować do słoików.
Słoiki i pokrywki powinny być wyparzone.
Zalewać pomidory solanką.
Dokładnie pozakręcać pokrywki.
Pastryzować 20 min od zawrzenia wody.
Pozostawić słoiki do wystudzenia.
Opisać i przenieść do spiżarni.
Smacznego.
Oczywiście można zdjąć skórki z pomidorów Wystarczy zalać pomidory gorącą wodą, a następnie przełożyć do zimnej.
Skórki z łatwością będzie można usunąć.