Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiecie co przygotować z przerośniętych ogórków? w sumie nie tylko z przerośniętych bo mogą być też większe które nie mieszczą się w całości do słoika, mam dziś dla was propozycję na pikle z ogórków takie jak robiło się w moim domu rodzinnym
Prosty przepis na smażonego dorsza. Jest to sposób na pyszne danie obiadowe,...
Odsłon: 77
Przepis dnia
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 357
Moja wigilijna kapusta z grochem i grzybami. Prosta w przygotowaniu i smaczna...
Odsłon: 716
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 4004
Prosty przepis na smażonego dorsza. Jest to sposób na pyszne danie obiadowe,...
Odsłon: 77
Przepis dnia
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 357
Moja wigilijna kapusta z grochem i grzybami. Prosta w przygotowaniu i smaczna...
Odsłon: 716
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 4004
Składniki
Początkowo ugotować zalewę i ją ostudzić a w międzyczasie przygotować przerośnięte ogórki. Gotowe pokrojone w paski nasolić i poczekać aż puszczą sok
Po odlaniu soku do słoików dodać składniki po czym powkładać dość ciasno paski ogórków, zalać przestygniętą najlepiej chłodną zalewą, szczelnie zakręcić po czym wstawić do garnka ze ścierką i od czasu gotowania pasteryzować 15 minut studzić w garnku lub na ręczniku postawione do góry dnem