Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tym roku mamy wysyp kani, więc nie tylko na patelnię chcieliśmy je przeznaczyć. Choć te panierowane są „najlepsiejsze” na świecie. Teraz stawiamy na dodatek do potraw. Banalnie prosty przepis, jednak niebanalnie zmieniający smak potraw, min. sosów i zup. Ten aromat wbije was w glebę. Cudo <3 które jest obecnie tak bardzo dostępne jak „buraki” ;)
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 3608
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 532
Przepis na chrupiącą pieczeń wieprzową wraz z dodatkiem drogocennej w witamin...
Odsłon: 107
Prosta , szybka i smaczna sałatka, którą możemy podać jako dodatek do obiadu...
Odsłon: 50
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 3608
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 532
Przepis na chrupiącą pieczeń wieprzową wraz z dodatkiem drogocennej w witamin...
Odsłon: 107
Prosta , szybka i smaczna sałatka, którą możemy podać jako dodatek do obiadu...
Odsłon: 50
Składniki
Kapelusze oczyszczamy, suszymy albo w suszarce do grzybów, albo w piekarniku (70°C z termoobiegiem). Ususzone grzyby mielimy i „dewolaj!” (voila) mamy puder ;) Koniec ;) Pewnikiem pojechani będziemy przez panią wujot ;)