Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tym roku mamy wysyp kani, więc nie tylko na patelnię chcieliśmy je przeznaczyć. Choć te panierowane są „najlepsiejsze” na świecie. Teraz stawiamy na dodatek do potraw. Banalnie prosty przepis, jednak niebanalnie zmieniający smak potraw, min. sosów i zup. Ten aromat wbije was w glebę. Cudo <3 które jest obecnie tak bardzo dostępne jak „buraki” ;)
Sałatka z grillowanym serem halloumi i granatem. Sprawdzi się świetnie jako s...
Odsłon: 69
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 6823
Sałatka z grillowanym serem halloumi i granatem. Sprawdzi się świetnie jako s...
Odsłon: 69
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 6823
Składniki
Kapelusze oczyszczamy, suszymy albo w suszarce do grzybów, albo w piekarniku (70°C z termoobiegiem). Ususzone grzyby mielimy i „dewolaj!” (voila) mamy puder ;) Koniec ;) Pewnikiem pojechani będziemy przez panią wujot ;)