Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 530
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75335
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1600
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 530
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75335
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1600
Składniki
Najpierw gotujemy zalewę z podanych składników.
Siekamy kapustę, pora kroimy w półplasterki, papryke w paski, Ogórki, pietruszkę i marchewki obieramy. Ogórki kroimy w plasterki, marchew i pietruszkę scieramy na tarce.
Warzywa mieszamy dokładnie z ostudzoną zalewą i odstawiamy na 1-2 godziny (od czasu do czasu przemieszać)
Sałatkę przekładamy do słoiczków i pasteryzujemy przez około 15 minut