Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 124
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4284
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11663
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6667
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5538
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13756
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 124
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4284
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11663
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6667
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5538
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13756
Składniki
Najpierw gotujemy zalewę z podanych składników.
Siekamy kapustę, pora kroimy w półplasterki, papryke w paski, Ogórki, pietruszkę i marchewki obieramy. Ogórki kroimy w plasterki, marchew i pietruszkę scieramy na tarce.
Warzywa mieszamy dokładnie z ostudzoną zalewą i odstawiamy na 1-2 godziny (od czasu do czasu przemieszać)
Sałatkę przekładamy do słoiczków i pasteryzujemy przez około 15 minut