Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do kanapek i mięs lub składnik sałatek.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1085
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1059
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12999
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1085
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1059
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12999
Składniki
Wodę, ocet, curry, cukier i sól zagotowujemy i odstawiamy do przestygnięcia.Rzodkiewki dokładnie myjemy, osuszamy, kroimy w plasterki i układamy ciasno w słoikach. Do każdego słoika dodajemy 0,5- 1 łyżeczki gorczycy /w zależności od wielkości słoika/ i napełniamy przygotowaną zalewą. Zakręcamy. Pasteryzujemy 8-12 min.