Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto taką zrobić, zwłaszcza jeśli sami uprawiamy ogródek i mamy w nim zdrowe warzywa pozbawione chemii.Oprócz tego - szybką i gotową sałatkę do drugiego dania .
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1103
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 388
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3273
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 744
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1103
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 388
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3273
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 744
Składniki
Fasolkę szparagową umyć, odciąć końcówki i każdą przekroić na 3 części Ugotować w osolonej wodzie (ale nie przegotować), powinna być lekko twarda.. Odsączyć na sicie. Ogórki, cukinie i cebulę dowolnie pokroić. Posypać solą , wymieszać i zostawić na godzinę . Odlać sok. Połączyć z ugotowaną wcześniej fasolką. Wymieszać.
Składniki zalewy zagotować. Przestudzić. Zalać warzywa i ponownie zostawić na godzinę w tej zalewie. Dwa, trzy razy przemieszać.
Przekładać do słoików razem z zalewą. Pasteryzować 15 minut.