Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkowych kombinacji w mojej spiżarni nie brakuje. Tym razem wersja z papryką, marchewką, pietruszką, kalarepą i cebulą.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7892
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1149
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7892
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1149
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
Składniki
Wykonanie: Marchewkę, pietruszkę, kalarepkę obrać i ugotować. Następnie pokroić w kostkę i wymieszać z pokrojoną cebulą.. Dodać drobno pokrojoną paprykę, zalać przygotowaną zalewą i zagotować. Sałatkę dokładnie wymieszać i przełożyć do wyparzonych słoików, pasteryzować około 15 minut.