Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wolę surówki ze świeżych warzyw ale dobrze mieść kilka słoików sałatek, na wypadek, gdy nie mamy czasu na przygotowanie lub chcemy urozmaicenia
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 824
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 310
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 28157
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 824
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 310
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 28157
Składniki
1. ogórki umyć, poszatkować na krajalnicy, marchew obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach, cebulę i paprykę pokroić, czosnek przecisnąć przez praskę, wszystkie składniki wymieszać, 2. składniki zalewy dokładnie wymieszać, zalać nią sałatkę, dodać po kilka ziaren ziela i pieprzu, odstawić na 1 godz, 3. sałatkę przełożyć do umytych słoików, zakręcić, pasteryzować 15 min, (z tych proporcji wyszło mi 13 słoików 250 ml) smacznego