Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wolę surówki ze świeżych warzyw ale dobrze mieść kilka słoików sałatek, na wypadek, gdy nie mamy czasu na przygotowanie lub chcemy urozmaicenia
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1902
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3858
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3630
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 438
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1902
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3858
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3630
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 438
Składniki
1. ogórki umyć, poszatkować na krajalnicy, marchew obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach, cebulę i paprykę pokroić, czosnek przecisnąć przez praskę, wszystkie składniki wymieszać, 2. składniki zalewy dokładnie wymieszać, zalać nią sałatkę, dodać po kilka ziaren ziela i pieprzu, odstawić na 1 godz, 3. sałatkę przełożyć do umytych słoików, zakręcić, pasteryzować 15 min, (z tych proporcji wyszło mi 13 słoików 250 ml) smacznego