Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wolę surówki ze świeżych warzyw ale dobrze mieść kilka słoików sałatek, na wypadek, gdy nie mamy czasu na przygotowanie lub chcemy urozmaicenia
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1140
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1166
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13204
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1140
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1166
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13204
Składniki
1. ogórki umyć, poszatkować na krajalnicy, marchew obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach, cebulę i paprykę pokroić, czosnek przecisnąć przez praskę, wszystkie składniki wymieszać, 2. składniki zalewy dokładnie wymieszać, zalać nią sałatkę, dodać po kilka ziaren ziela i pieprzu, odstawić na 1 godz, 3. sałatkę przełożyć do umytych słoików, zakręcić, pasteryzować 15 min, (z tych proporcji wyszło mi 13 słoików 250 ml) smacznego