Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wolę surówki ze świeżych warzyw ale dobrze mieść kilka słoików sałatek, na wypadek, gdy nie mamy czasu na przygotowanie lub chcemy urozmaicenia
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2648
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20154
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 569
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 757
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7189
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2648
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20154
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 569
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 757
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7189
Składniki
1. ogórki umyć, poszatkować na krajalnicy, marchew obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach, cebulę i paprykę pokroić, czosnek przecisnąć przez praskę, wszystkie składniki wymieszać, 2. składniki zalewy dokładnie wymieszać, zalać nią sałatkę, dodać po kilka ziaren ziela i pieprzu, odstawić na 1 godz, 3. sałatkę przełożyć do umytych słoików, zakręcić, pasteryzować 15 min, (z tych proporcji wyszło mi 13 słoików 250 ml) smacznego