Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 283
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11094
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3589
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1220
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4224
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 283
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11094
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3589
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1220
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4224
Składniki
Słonine pokroic w kostkę(ja lubie w bardzo drobną kostkę) żeby lepiej się kroiło proponuje włożyc na 15 min do zamrażarki.Słonine włożyc do garnka,najlepiej aluminiowego,smażyc dopóki nie zacznie się wytapiac i nie zaczną się robic skwarki.Pokroic cebule w kostke,czosnek przecisnąc przez praske i wrzucic do smalcu,przyprawic i chwile smażyc,uważając aby się nie spaliło.Przestudzony smalec przelac do miseczki.Po jakiś 2 godz powinien się ''''związac''''
Proponuje chlebek posmarowany smalcem,z ogórkiem i cebulką.Tz pajda górala