Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34096
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1240
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113556
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34096
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1240
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113556
Składniki
Słonine pokroic w kostkę(ja lubie w bardzo drobną kostkę) żeby lepiej się kroiło proponuje włożyc na 15 min do zamrażarki.Słonine włożyc do garnka,najlepiej aluminiowego,smażyc dopóki nie zacznie się wytapiac i nie zaczną się robic skwarki.Pokroic cebule w kostke,czosnek przecisnąc przez praske i wrzucic do smalcu,przyprawic i chwile smażyc,uważając aby się nie spaliło.Przestudzony smalec przelac do miseczki.Po jakiś 2 godz powinien się ''''związac''''
Proponuje chlebek posmarowany smalcem,z ogórkiem i cebulką.Tz pajda górala