Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy mam ochotę upiec szarlotkę, wyciągam wcześniej przygotowane jabłka i szarlotkę mam w pół godziny:)
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 905
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 116
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 905
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 116
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Składniki
Jabłka obrać ze skórki, pokroić , wrzucić do garnka i podlać niewielką ilością wody. Dusić na średnim ogniu co jakiś czas mieszając, aby się jabłka nie przypaliły.
Gdy jabłka będą miały postać musu dodać cynamon i cukier. Gotować ciągle mieszając do rozpuszczenia cukru.
Gorące przełożyć do słoika , odwrócić do góry dnem i pozostawić do ostygnięcia.