Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanki które lubi moja rodzinka. Zapiekanki z mięsem mielonym z dodatkiem pulpy pomidorowej i startego sera. Polecam
nóż, widelec, patelnia, łyżka, tarka,
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1162
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13666
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1162
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13666
Składniki
Bagietki przekroić na połówki, lekko posmarować masłem. Na patelni rozgrzać olej , dodać obraną, pokrojoną w kostkę cebule i podsmażać do zeszklenia. Do cebuli dołożyć mięso mielone podsmażyć do miękkości. Doprawić mięso solą , pieprzem i połączyć z pulpą pomidorową. Zdjąć z ognia i rozłożyć na przygotowane bagietki. Bagietki posypać startym żółtym serem , piec w 180 stopniach do rozpuszczenia sera. Gotowe można podawać z ketchupem. Smacznego
Bagietki gotowe do podania.