Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 02-01-2019
Pyszna, zdrowa i kolorowa sałatka brokułowa. Niskokaloryczny, obfity w witaminy i minerały brokuł oraz bogata w białko czerwona fasola to fantastyczne połączenie składników dla osób dbających o to, co jedzą. Bardzo zdrowa i pożywna sałatka na każdą okazję
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1411
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 416
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1411
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 416
Składniki
Brokuł należy ugotować na parze w osolonej wodzie do miękkości. Na dno miski wykładamy ostudzony, ugotowany brokuł. Całość polewamy sosem czosnkowym. Ugotowane na twardo jaja kroimy na ćwiartki, układamy na wierzchu, posypujemy fasolą, pestkami i szczypiorem pokrojonym na drobną kostkę.