Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy pojawią się niespodziewani goście, będą mile zaskoczeni.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 373
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 373
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Składniki
Jaja ugotować na twardo i pokroić na mniejsze kawałki. Fasolę, seler i kukurydzę połączyć z jajkami, dodać pieprz i majonez. Fasolę i seler można delikatnie przepłukać na sitku, lecz nie jest to konieczne. Smacznego.