Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy pojawią się niespodziewani goście, będą mile zaskoczeni.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Składniki
Jaja ugotować na twardo i pokroić na mniejsze kawałki. Fasolę, seler i kukurydzę połączyć z jajkami, dodać pieprz i majonez. Fasolę i seler można delikatnie przepłukać na sitku, lecz nie jest to konieczne. Smacznego.