Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z serii błyskawicznych, prostych i pysznych, idealnych do obiadu. Mało pracy, duży efekt.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2320
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4413
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1368
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 339
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2320
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4413
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1368
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 339
Składniki
Warzywa myjemy i kroimy. Kapustę szatkujemy jak najcieniej. Seler naciowy i cebulę kroimy w drobną kostkę. Jabłko ze skórką oraz marchewkę trzemy na tarce o grubych oczkach. Kukurydzę dokładnie osączamy na sitku. Przekładamy pokrojone warzywa do miski. W małym naczyniu łączymy składniki sosu. Mieszamy dokładnie i wylewamy na warzywa. Mieszamy całość. Sałatka zimowa z kapusty pekińskiej gotowa!