Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka ze świeżych warzyw to bardzo smaczny i łatwy do przygotowania dodatek do dania z mięsem lub rybą.
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1251
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1660
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 550
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 327
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1251
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1660
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 550
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 327
Składniki
Pasternak, marchewkę i kalarepkę obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Obrane jabłko bez nasion zetrzeć na grubej tarce, skropić sokiem z cytryny, wymieszać. Kiszone ogórki i umyte rzodkiewki pokroić w cienkie półplasterki. Wszystkie przygotowane składniki na surówkę wsypać do miski, skropić oliwą wymieszaną z miodem i łyżeczką soku z cytryny. Doprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać, posypać posiekaną natką pietruszki, podawać od razu po przygotowaniu.