Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka w przygotowaniu i - co najważniejsze-bardzo smaczna surówka obiadowa. Mała ilość składników to jej dodatkowa zaleta.
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 58
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2426
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 518
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 860
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 58
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2426
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 518
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 860
Składniki
Ogórki konserwowe ścieramy na tarce o dużych oczkach i przekładamy na sito by odsączyć z soków. Jabłka obieramy i również ścieramy na tarce o dużych oczkach. Marchew obieramy i ścieramy na tarce o średnich oczkach. Wszystkie składniki przekładamy do miseczki, dodajemy olej /ok. 1 łyżka/, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i cukrem i mieszamy. Możemy podawać od razu po przygotowaniu lub odstawić na 30 min. by smaki się przegryzły.