Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jakie surówki obiadowe lubicie najbardziej? Jeśli lubicie te przygotowane na bazie marchewki, koniecznie przetestujcie poniższy przepis. Będzie idealnym dodatkiem do codziennych i bardziej odświętnych obiadów.
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 238
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 185
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2673
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 238
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 185
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2673
Składniki
Marchew obierz i dokładnie umyj. Zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
Jabłka umyj i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Możesz je obrać ze skóry, ale nie jest to konieczne.
Startą marchewkę i jabłko wymieszaj z pozostałymi składnikami. Zrób to delikatnie i w trakcie próbuj, jakich przypraw brakuje.
Olej możesz zastąpić jogurtem greckim albo oliwą.
Rodzynki dodają surówce słodkości, więc dodając je możesz zmniejszyć ilość cukru.