Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza na świecie kapusta wigilijna. Dwie wersje.
Kilogram kiszonej należy bardzo dobrze odcisnąć z zalewy. Jeśli jest zbyt kwaśna to przepłukać wcześniej wodą.
Niewielką ilość oleju rozgrzać w woku, dodać rozdrobniony czosnek i pokrojoną kapustę.
Po 20 minutach dodać pokrojoną cebulę w ilości 1,5 cebuli :1 kg kapusty. Ważne aby wcześniej cebuli nie smażyć, powinna być surowa.
Smażyć z kminkiem, solą, pieprzem i masłem do 3 godzin, aż nabierze ciemnego koloru.
Można zrobić ją z grzybami lub fasolą czerwoną gotowaną.
Wodę z fasoli nie wylewać, można ją wykorzystać do zalewania kapusty trakcie smażenia, tak samo robimy z wodą z grzybów.
Sporo pieprzyć.
Smacznego !
Pierogi z farszem zrobionym z domowego kiszenia kapustą i pieczarkami, okrasz...
Odsłon: 5842
Czas nadchodzących Świat Bożego Narodzenia powoduje, że zasiadamy w kuchni, b...
Odsłon: 6160
Francuskie ślimaczki z kapustą i pieczarkami to rodzaj najprostszych do wykon...
Odsłon: 4930
Sałatka gyros to jedna z popularniejszych sałatek, jakie goszczą na naszych s...
Odsłon: 280
Rewelacyjna w smaku surówka z młodej kapusty, która przygotujecie w zaledwie...
Odsłon: 3147
Aromatyczna młoda kapusta z dodatkiem pieczarek to doskonała propozycja na le...
Odsłon: 946
Chcecie zaskoczyć rodzinę i znajomych? Przygotujcie to ciasto! Wygląda jak żó...
Odsłon: 1598
Sałatka gyros to jedna z popularniejszych sałatek, jakie goszczą na naszych s...
Odsłon: 280
Rewelacyjna w smaku surówka z młodej kapusty, która przygotujecie w zaledwie...
Odsłon: 3147
Aromatyczna młoda kapusta z dodatkiem pieczarek to doskonała propozycja na le...
Odsłon: 946
Chcecie zaskoczyć rodzinę i znajomych? Przygotujcie to ciasto! Wygląda jak żó...
Odsłon: 1598
Składniki
Kilogram kiszonej należy bardzo dobrze odcisnąć z zalewy. Jeśli jest zbyt kwaśna to przepłukać wcześniej wodą. Niewielką ilość oleju rozgrzać w woku, dodać rozdrobniony czosnek i pokrojoną kapustę. Po 20 minutach dodać pokrojoną cebulę w ilości 1,5 cebuli :1 kg kapusty. Ważne aby wcześniej cebuli nie smażyć, powinna być surowa. Smażyć z kminkiem, solą, pieprzem i masłem do 3 godzin, aż nabierze ciemnego koloru. Można zrobić ją z grzybami lub fasolą czerwoną gotowaną. Wodę z fasoli nie wylewać, można ją wykorzystać do zalewania kapusty trakcie smażenia, tak samo robimy z wodą z grzybów. Sporo pieprzyć. Smacznego !
Przepisy Sałatki
Sałatki
Sałatka z kapusty pekińskiej i szynki
Sałatki
Szybka sałatka
Sałatki
Kolorowa sałatka makaronowa
Sałatki
Kartoffelsalat - sałatka ziemniaczana z boczkiem
Sałatka z kapusty pekińskiej i szynki
Sałatki z kapusty pekińskiej są bardzo popularne i lubiane, dlatego dziś kole...
Odsłon: 159
Szybka sałatka
Jest to bardzo szybka sałatka wdzięczna do zrobienia oraz bardzo smaczna i pa...
Odsłon: 154