Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna surówka do wielu dań
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 105
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9943
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5233
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 49
Dziś do pracy.
Odsłon: 685
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 105
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9943
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5233
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 49
Dziś do pracy.
Odsłon: 685
Składniki
Orzechy posiekaj i zalej wrzątkiem razem z rodzynkami na 10 minut. Następnie odcedź. Selera i jabłko obierz i zetrzyj na tarce o dużych oczkach.
Jabłko wymieszaj z selerem i skrop sokiem z cytryny. Następnie dodaj majonez, śmietanę, odsączone rodzynki i orzechy. Wszystko razem wymieszaj i dopraw do smaku solą i pieprzem. Wstaw do lodówki na pół godziny.