Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna surówka do wielu dań
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 321
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15076
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3034
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 321
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15076
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3034
Składniki
Orzechy posiekaj i zalej wrzątkiem razem z rodzynkami na 10 minut. Następnie odcedź. Selera i jabłko obierz i zetrzyj na tarce o dużych oczkach.
Jabłko wymieszaj z selerem i skrop sokiem z cytryny. Następnie dodaj majonez, śmietanę, odsączone rodzynki i orzechy. Wszystko razem wymieszaj i dopraw do smaku solą i pieprzem. Wstaw do lodówki na pół godziny.