Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna sałatka, na grilla, jako dodatek obiadowy do mięsa.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 69
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 184
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 332
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 583
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 69
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 184
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 332
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 583
Składniki
1. Do naczynia blendującego wlewasz oliwę, sok z cytryny, wsypujesz curry, kurkumę, sól, pieprz. Dodajesz umytego, podzielonego na mniejsze różyczki kalafiora. Wszystko razem blendujesz około 2 minut i przekładasz do miski.
2. Marchew, selera, cukinie obierasz, kroisz na mniejsze kawałki. Paprykę myjesz, usuwasz nasiona, kroisz na małe kawałki. Warzywa przekładasz do naczynia blendującego i dwie minuty blendujsesz. Warzywa łączysz z kalafiorem. Pomidorki myjesz, kroisz na połówki, przekładasz na warzyw. Wszystko dokładnie mieszasz, przekładasz do salaterki.
3. Gotowe. 4. Smacznego