Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Lekka sałatka z tuńczykiem to świetna propozycja na lunch, obiad lub kolację. Przygotowanie zajmie niecałe 15 minut, więc jest nie dość, że szybko, to jeszcze pysznie i zdrowo. Porcja dla 2-3 osób. Polecam spróbować :-)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1479
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6009
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8891
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18860
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1479
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6009
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8891
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18860
Składniki
Wszystkie składniki na sos wymieszać w misce.
Jajka ugotować na twardo i pokroić na ćwiartki. Rzodkiewki również pokroić na ćwiartki, a cebulę cienko na półplasterki. Tuńczyka odsączyć i delikatnie rozdrobnić widelcem. W misce ułożyć roszponkę, tuńczyka, jajka, rzodkiewkę, cebulę i oliwki. Górę polać sosem i gotowe. Smacznego !!!