Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1031
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2940
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1031
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2940
Składniki
Ugotowałem rybę w wywarze z włoszczyzny (15 minut). Ostudziłem, po zdjęciu skórki , pokroiłem na kawałki. Ziemniaki i ogórki pokroiłem w kostkę / wielkość zależy od gustu , u mnie większa /. Wymieszałem chrzan, majonez, sok z cytryny i posiekany szczypiorek. Doprawiłem do smaku , następnie delikatnie połączyłem ze składnikami sałatki. Udekorowałem sałatkę łodyżkami szczypiorku oraz cząstkami jajka.