Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 59
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 66
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 304
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 59
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 66
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 304
Składniki
Ugotowałem rybę w wywarze z włoszczyzny (15 minut). Ostudziłem, po zdjęciu skórki , pokroiłem na kawałki. Ziemniaki i ogórki pokroiłem w kostkę / wielkość zależy od gustu , u mnie większa /. Wymieszałem chrzan, majonez, sok z cytryny i posiekany szczypiorek. Doprawiłem do smaku , następnie delikatnie połączyłem ze składnikami sałatki. Udekorowałem sałatkę łodyżkami szczypiorku oraz cząstkami jajka.