Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami mam chęć pofantazjować w temacie sałatek. Właśnie ten przepis to oznacza, ponieważ możliwości jest bardzo dużo. Ten przepis to moja fantazja i dobrze, że będzie to zapisane gdyż w kuchni ważna jest powtarzalność a zwłaszcza ta dobra.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 168
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 313
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1538
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 168
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 313
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1538
Składniki
Na początku kroimy cykorię białą w piórka i dodajemy pokrojonego buraka w kostkę.
Następnie kroimy w kostkę czerwoną paprykę i dodajemy pestki ze słonecznika.
Ogórka kroimy na połowę i drylujemy pestki z obu połówek. Kroimy w piórka i ogórka dodajemy do reszty składników. Również czarne oliwki kroimy na połowę i dodajemy.
Ostatnie składniki są trzy a mianowicie w paski kroimy kawałek sałaty lodowej potem na połówki kroimy miechunkę i na sam koniec dodajemy truskawki pokrojone w ćwiartki
Przed podaniem delikatnie mieszamy i dodajemy oliwę oraz ocet winny. I tylko tyle i aż tyle jeśli chodzi o naszą pyszną sałatkę do grilla. Smacznego