Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chociaż do świąt pozostało jeszcze sporo czasu, warto już dziś zacząć gromadzić przepisy na pyszne dania. Chcesz, aby na twoim bożonarodzeniowym stole oprócz tradycyjnych dań znalazła się również lekka sałatka? Ta receptura jest właśnie dla ciebie. Znajdziesz tu kompozycję złożoną z warzyw oraz wyrazistego sera.
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1593
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 704
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 690
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 285
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1593
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 704
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 690
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 285
Składniki
Kapustę pekińską drobno poszatkuj, ser, szynkę i umytą paprykę pokrój z cienkie paski, cebulę w piórka. Przełóż wszystkie składniki do miski.
W miseczce zmieszaj majonez, jogurt grecki, musztardę, miód, odrobinę soku z cytryny i pieprz, wszystko dokładnie wymieszaj.
Sos wlej do sałatki, wszystko wymieszaj, na koniec dorzuć garść suszonej żurawiny.