Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w przygotowaniu i równie szybko znika z talerza . Taka na goście w drodze.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8705
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 613
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8705
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 613
Składniki
Paprykę , pomidora umyć, pokroić w kostkę. Ser osączyć z zalewy. Składniki umieścić w salaterce.
Jajka ugotować na twardo, obrać , pokroić w kostkę. Mieszankę warzywną, seler osączyć z zalewy dodać do warzyw.
Doprawić solą i pieprzem wymieszać. Majonez wymieszać z jogurtem , dodać do sałatki i jeszcze raz wymieszać.
Schłodzić w lodówce.