Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z ulubioną zieleniną, u mnie z aromatyczną trybulą
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 325
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 4523
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 395
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 29446
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 325
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 4523
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 395
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 29446
Składniki
Fasolkom obcięłam szypułki i ugotowałam je w osolonej wodzie do miękkości. Młodym wystarczy 15 minut. Fasolkę usmażyłam na grillowej patelni na rumiano a po usmażeniu posypałam trybulą. Świetny zielony dodatek do obiadu. Smacznego :)