Do góry

Sałatki Przepis na:

Podsmażana fasolka szparagowa

Podsmażana fasolka szparagowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 676 Ocena: 13675

Dodano:

Odsłon: 3011

Z ulubioną zieleniną, u mnie z aromatyczną trybulą

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Podsmażana fasolka szparagowa

Przygotowanie

  1. Fasolkom obcięłam szypułki i ugotowałam je w osolonej wodzie do miękkości. Młodym wystarczy 15 minut.

    Fasolkę usmażyłam na grillowej patelni na rumiano a po usmażeniu posypałam trybulą.

    Świetny zielony dodatek do obiadu.

    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (18)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń