Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszne i zdrowe. Proste i szybkie.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112942
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 268
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 582
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 496
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 881
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112942
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 268
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 582
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 496
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 881
Składniki
Pomidorki przekrawamy na pol, wykrawamy gniazdo szypulki i kroimy w 16tki. Cebulke kroimy bardzo drobno i dodajemy do pomidorow. Ser kroimy i takze dodajemy.
Teraz przyprawy: sol, sporo pieprzu czarnego, pol lyzeczki cukru, suszona pietruszka i szczypiorek, takze kolendra. Wszystko razem mieszamy i zalewamy slodka smietanka. Ziol zawsze warto uzywac, gdyz pomagaja w przyswajaniu zelaza..
Otoz to wszystko musi troche postac sobie w lodowce, zeby sie smaczki przegryzly. Mozna dodac takze zabek czosnku, ale nie jest to konieczne. Bardzo, bardzo pyszne.