Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszne i zdrowe. Proste i szybkie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Pomidorki przekrawamy na pol, wykrawamy gniazdo szypulki i kroimy w 16tki. Cebulke kroimy bardzo drobno i dodajemy do pomidorow. Ser kroimy i takze dodajemy.
Teraz przyprawy: sol, sporo pieprzu czarnego, pol lyzeczki cukru, suszona pietruszka i szczypiorek, takze kolendra. Wszystko razem mieszamy i zalewamy slodka smietanka. Ziol zawsze warto uzywac, gdyz pomagaja w przyswajaniu zelaza..
Otoz to wszystko musi troche postac sobie w lodowce, zeby sie smaczki przegryzly. Mozna dodac takze zabek czosnku, ale nie jest to konieczne. Bardzo, bardzo pyszne.