Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszne i zdrowe. Proste i szybkie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10868
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6235
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5386
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13178
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4919
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10868
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6235
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5386
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13178
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4919
Składniki
Pomidorki przekrawamy na pol, wykrawamy gniazdo szypulki i kroimy w 16tki. Cebulke kroimy bardzo drobno i dodajemy do pomidorow. Ser kroimy i takze dodajemy.
Teraz przyprawy: sol, sporo pieprzu czarnego, pol lyzeczki cukru, suszona pietruszka i szczypiorek, takze kolendra. Wszystko razem mieszamy i zalewamy slodka smietanka. Ziol zawsze warto uzywac, gdyz pomagaja w przyswajaniu zelaza..
Otoz to wszystko musi troche postac sobie w lodowce, zeby sie smaczki przegryzly. Mozna dodac takze zabek czosnku, ale nie jest to konieczne. Bardzo, bardzo pyszne.