Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do tej salatki mozna tez dodac swiezy ogorek zielony, ale wtedy calosc dosc szybko podchodzi woda. Najczeaciej podaje salatke na swiezym pieczywie, a na wierzchu ukladam pokrojony w plasterki ogorek. Polecam
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7960
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1299
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13741
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7960
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1299
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13741
Składniki
Pieczarki gotujemy w osolonej wodzie. Gotujemy takze jajka, wszystko pozostawiamy do wystygniecia. Pieczarki siekamy drobno, jajka kroimy w kostke. Dodajemy majonez i doprawiamy do smaku sola i pieprzem. Calosc mieszamy i slatka gotowa. Uwielbiam na kolacke do swiezego pieczywa:) Smacznego