Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do tej salatki mozna tez dodac swiezy ogorek zielony, ale wtedy calosc dosc szybko podchodzi woda. Najczeaciej podaje salatke na swiezym pieczywie, a na wierzchu ukladam pokrojony w plasterki ogorek. Polecam
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10355
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5960
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5305
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12790
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4554
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10355
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5960
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5305
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12790
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4554
Składniki
Pieczarki gotujemy w osolonej wodzie. Gotujemy takze jajka, wszystko pozostawiamy do wystygniecia. Pieczarki siekamy drobno, jajka kroimy w kostke. Dodajemy majonez i doprawiamy do smaku sola i pieprzem. Calosc mieszamy i slatka gotowa. Uwielbiam na kolacke do swiezego pieczywa:) Smacznego