Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka prostych składników z pysznym sosem to gwarantowany sukces tej sałatki.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8176
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 419
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8176
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 419
Składniki
Brokuła podziel na mniejsze różyczki i ugotuj na parze (5minut). Przelej krótko zimną wodą.
Ugotowane na twardo jajka obierz i pokrój na ćwiartki.
Obrane awokado pokrój na półplasterki, odcedź kukurydzę.
Wszystkie składniki sałatki ułóż warstwami w salaterce lub w pojedynczych miseczkach.
Składniki sosu (majonez, jogurt, czosnek, miód, sos sojowy, musztarda, sól, pieprz) zmiksuj blenderem. Sałatkę polej sosem, posyp posiekaną natką pietruszki.
Smacznego :)