Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rasadaar salad czyli soczysta surówka w stylu orientalnym, która doda naszemu posiłkowi mnóstwo koloru i smaku. Surówka przygotowana jest z 3 rodzajów słodkiej papryki oraz cukrowego melona Kantalupa, a otula ją jogurtowy dressing z ziołami. Rasadaar salad jest zdrowa, niezwykle soczysta i bardzo prosta w przygotowaniu - pokochają ją duzi oraz mali smakosze :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7822
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 275
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3012
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7822
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 275
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3012
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Składniki
Melon obieramy ze skórki i wydrążamy pestki. Wszystkie papryki oraz miąższ melona kroimy w kostkę, przekładamy do miseczki i dodajemy 3 łyżki dressingu jogurtowego, suszoną pietruszkę (możemy użyć także świeżej) oraz szczyptę mielonej kurkumy.
Wszystko dokładnie mieszamy i doprawiamy do smaku solą oraz świeżo zmielonym pieprzem.
Gotową surówkę wstawiamy do lodówki dla odpowiedniego przejścia smaków i aromatów, a następnie podajemy ją jako zdrowy i kolorowy dodatek do obiadu lub jako samodzielną przekąskę. Życzę smacznego! :)