Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żółte warzywa dostarczają cennych witamin, pozwalają koić nerwy, poprawiają nastrój. Warto je jeść.
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666265
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 91
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 532
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5738
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 978
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 263
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666265
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 91
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 532
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5738
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 978
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 263
Składniki
Ryż ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, wystudzić. Jajka ugotować, obrać, pokroić w kostkę.
Paprykę, pomidorki pokroić w kostkę, umieścić w salaterce.
Mieszankę warzywną, cieciorkę osączyć z zalewy.
Wybrałam mieszankę warzywną, aby przełamać kolor i smak. Osączone warzywa dodać do pozostałych.
Dodać jajka i ryż.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać, dodać majonez , jeszcze raz wymieszać. Pozostawić na 1 godzinę aby smaki się wymieszały.