Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żółte warzywa dostarczają cennych witamin, pozwalają koić nerwy, poprawiają nastrój. Warto je jeść.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 19
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 488
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1993
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3981
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 19
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 488
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1993
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3981
Składniki
Ryż ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, wystudzić. Jajka ugotować, obrać, pokroić w kostkę.
Paprykę, pomidorki pokroić w kostkę, umieścić w salaterce.
Mieszankę warzywną, cieciorkę osączyć z zalewy.
Wybrałam mieszankę warzywną, aby przełamać kolor i smak. Osączone warzywa dodać do pozostałych.
Dodać jajka i ryż.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać, dodać majonez , jeszcze raz wymieszać. Pozostawić na 1 godzinę aby smaki się wymieszały.