Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żółte warzywa dostarczają cennych witamin, pozwalają koić nerwy, poprawiają nastrój. Warto je jeść.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3771
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 622
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3814
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 714
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3771
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 622
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3814
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 714
Składniki
Ryż ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, wystudzić. Jajka ugotować, obrać, pokroić w kostkę.
Paprykę, pomidorki pokroić w kostkę, umieścić w salaterce.
Mieszankę warzywną, cieciorkę osączyć z zalewy.
Wybrałam mieszankę warzywną, aby przełamać kolor i smak. Osączone warzywa dodać do pozostałych.
Dodać jajka i ryż.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać, dodać majonez , jeszcze raz wymieszać. Pozostawić na 1 godzinę aby smaki się wymieszały.