Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
extra lekka kolacja :)
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygo...
Odsłon: 208
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 389
lekka sałatka, idealna na święta
Odsłon: 261
Z podanych składników wyszło 6 szt. Po upieczeniu ważą po 115 g. Można ciasto...
Odsłon: 658
To ciasto bezowe to prawdziwa uczta dla oka i podniebienia! Delikatna beza, l...
Odsłon: 69
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygo...
Odsłon: 208
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 389
lekka sałatka, idealna na święta
Odsłon: 261
Z podanych składników wyszło 6 szt. Po upieczeniu ważą po 115 g. Można ciasto...
Odsłon: 658
To ciasto bezowe to prawdziwa uczta dla oka i podniebienia! Delikatna beza, l...
Odsłon: 69
Składniki
Wszystkie warzywa wypucować. Pomidory, cebulę, paprykę ogórek i fetę pokroić w kostkę. Sałatę umyć i rozerwać w rękach, następnie rozłożyć na talerzu, no sałacie ułożyć pokrojone pomidory, cebulę, paprykę, ogórek i fetę. Oliwki przekroić na pół i położyć jako ostatnią warstwę. Do szklanki z oliwą wsypać wszystkie przytoczone zioła, sól i pieprz, odczekać chwilę, aby zioło nasiąknęło oliwą, powstałym eliksirem skropić talerz rozmaitości. Przed podaniem nadziać sałatkę trójkątami tortilli. E wuala ‘