Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
extra lekka kolacja :)
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5019
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1893
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 51
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5019
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1893
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 51
Składniki
Wszystkie warzywa wypucować. Pomidory, cebulę, paprykę ogórek i fetę pokroić w kostkę. Sałatę umyć i rozerwać w rękach, następnie rozłożyć na talerzu, no sałacie ułożyć pokrojone pomidory, cebulę, paprykę, ogórek i fetę. Oliwki przekroić na pół i położyć jako ostatnią warstwę. Do szklanki z oliwą wsypać wszystkie przytoczone zioła, sól i pieprz, odczekać chwilę, aby zioło nasiąknęło oliwą, powstałym eliksirem skropić talerz rozmaitości. Przed podaniem nadziać sałatkę trójkątami tortilli. E wuala ‘