Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
extra lekka kolacja :)
Ta zapiekanka z rurkami makaronowymi nadziewanymi mięsem i warzywami to danie...
Odsłon: 17
Dzisiaj polecam domową bruschettę z pomidorów dojrzewających na słońcu, z dod...
Odsłon: 12703
Ta zapiekanka z rurkami makaronowymi nadziewanymi mięsem i warzywami to danie...
Odsłon: 17
Dzisiaj polecam domową bruschettę z pomidorów dojrzewających na słońcu, z dod...
Odsłon: 12703
Składniki
Wszystkie warzywa wypucować. Pomidory, cebulę, paprykę ogórek i fetę pokroić w kostkę. Sałatę umyć i rozerwać w rękach, następnie rozłożyć na talerzu, no sałacie ułożyć pokrojone pomidory, cebulę, paprykę, ogórek i fetę. Oliwki przekroić na pół i położyć jako ostatnią warstwę. Do szklanki z oliwą wsypać wszystkie przytoczone zioła, sól i pieprz, odczekać chwilę, aby zioło nasiąknęło oliwą, powstałym eliksirem skropić talerz rozmaitości. Przed podaniem nadziać sałatkę trójkątami tortilli. E wuala ‘