Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
extra lekka kolacja :)
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 309
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2500
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 309
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2500
Składniki
Wszystkie warzywa wypucować. Pomidory, cebulę, paprykę ogórek i fetę pokroić w kostkę. Sałatę umyć i rozerwać w rękach, następnie rozłożyć na talerzu, no sałacie ułożyć pokrojone pomidory, cebulę, paprykę, ogórek i fetę. Oliwki przekroić na pół i położyć jako ostatnią warstwę. Do szklanki z oliwą wsypać wszystkie przytoczone zioła, sól i pieprz, odczekać chwilę, aby zioło nasiąknęło oliwą, powstałym eliksirem skropić talerz rozmaitości. Przed podaniem nadziać sałatkę trójkątami tortilli. E wuala ‘