Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
extra lekka kolacja :)
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 86
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 761
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 480
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 313
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 86
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 761
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 480
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 313
Składniki
Wszystkie warzywa wypucować. Pomidory, cebulę, paprykę ogórek i fetę pokroić w kostkę. Sałatę umyć i rozerwać w rękach, następnie rozłożyć na talerzu, no sałacie ułożyć pokrojone pomidory, cebulę, paprykę, ogórek i fetę. Oliwki przekroić na pół i położyć jako ostatnią warstwę. Do szklanki z oliwą wsypać wszystkie przytoczone zioła, sól i pieprz, odczekać chwilę, aby zioło nasiąknęło oliwą, powstałym eliksirem skropić talerz rozmaitości. Przed podaniem nadziać sałatkę trójkątami tortilli. E wuala ‘