Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Polecam pyszną sałatkę z gruszki i awokado dodatek migdałów sprawił nie powtarzający smak. Sałatka bardzo smaczna.
pucharki,
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1457
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 521
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1457
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 521
Składniki
Awokado przekrój na pół, połówki awokado obróć w przeciwne strony wtedy łatwiej wyjmiesz pestkę. Łyżeczką wyjmij miąższ , pokrój na kostkę, włóż do miski, skrop sokiem z cytryny. Gruszkę obierz, przekrój na ćwiartki, usuń gniazda nasienne, pokrój w kostkę i dodaj do awokado, polej płynnym miodem, wymieszaj, skrop jeszcze do smaku sokiem z cytryny. Sałatkę przełożyć do pucharków, posypać płatkami migdałów udekorować listkami mięty oraz plasterkami cytryny.