Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Polecam pyszną sałatkę z gruszki i awokado dodatek migdałów sprawił nie powtarzający smak. Sałatka bardzo smaczna.
pucharki,
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 40
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 12
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 66
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5089
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 40
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 12
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 66
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5089
Składniki
Awokado przekrój na pół, połówki awokado obróć w przeciwne strony wtedy łatwiej wyjmiesz pestkę. Łyżeczką wyjmij miąższ , pokrój na kostkę, włóż do miski, skrop sokiem z cytryny. Gruszkę obierz, przekrój na ćwiartki, usuń gniazda nasienne, pokrój w kostkę i dodaj do awokado, polej płynnym miodem, wymieszaj, skrop jeszcze do smaku sokiem z cytryny. Sałatkę przełożyć do pucharków, posypać płatkami migdałów udekorować listkami mięty oraz plasterkami cytryny.