Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Polecam pyszną sałatkę z gruszki i awokado dodatek migdałów sprawił nie powtarzający smak. Sałatka bardzo smaczna.
pucharki,
Ziemniaki chantilly to nic innego jak gładkie puree z dodatkiem bitej śmietan...
Odsłon: 101
Szynka pieczona na Wielkanoc to przepis, który warto przetestować jeszcze prz...
Odsłon: 4778
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
Odsłon: 99
Ziemniaki chantilly to nic innego jak gładkie puree z dodatkiem bitej śmietan...
Odsłon: 101
Szynka pieczona na Wielkanoc to przepis, który warto przetestować jeszcze prz...
Odsłon: 4778
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
Odsłon: 99
Składniki
Awokado przekrój na pół, połówki awokado obróć w przeciwne strony wtedy łatwiej wyjmiesz pestkę. Łyżeczką wyjmij miąższ , pokrój na kostkę, włóż do miski, skrop sokiem z cytryny. Gruszkę obierz, przekrój na ćwiartki, usuń gniazda nasienne, pokrój w kostkę i dodaj do awokado, polej płynnym miodem, wymieszaj, skrop jeszcze do smaku sokiem z cytryny. Sałatkę przełożyć do pucharków, posypać płatkami migdałów udekorować listkami mięty oraz plasterkami cytryny.