Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8447
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 526
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8447
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 526
Składniki
Jaja ugorowałam 8 minut, obrałam i pokroiłam w kostkę. Korniszony pokroiłam na kawałki, posiekałam dymki ze szczypiorem. Dodałam jeszcze odsączona kukurydzę z puszki, musztardę i chili. Sałatkę wymieszałam.
Sałatkę udekorowałam rzeżuchą. Smacznego :)