Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34112
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1290
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113569
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34112
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1290
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113569
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić,obrać i pokroić w kosteczkę.
Również w kosteczkę pokroić ogórka i szynkę.
Pora pokroić w cienkie plasterki.Dobrze jest go wymieszać ze szczyptą soli,co gwarantuje , że nie będzie nas męczył cebulowy zapach i zgaga.
Groszek odsączyć z zalewy.
Połączyć wszystkie składniki, dodać majonez , przyprawić do smaku i delikatnie wymieszać.