Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8659
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 604
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8659
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 604
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić,obrać i pokroić w kosteczkę.
Również w kosteczkę pokroić ogórka i szynkę.
Pora pokroić w cienkie plasterki.Dobrze jest go wymieszać ze szczyptą soli,co gwarantuje , że nie będzie nas męczył cebulowy zapach i zgaga.
Groszek odsączyć z zalewy.
Połączyć wszystkie składniki, dodać majonez , przyprawić do smaku i delikatnie wymieszać.