Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić,obrać i pokroić w kosteczkę.
Również w kosteczkę pokroić ogórka i szynkę.
Pora pokroić w cienkie plasterki.Dobrze jest go wymieszać ze szczyptą soli,co gwarantuje , że nie będzie nas męczył cebulowy zapach i zgaga.
Groszek odsączyć z zalewy.
Połączyć wszystkie składniki, dodać majonez , przyprawić do smaku i delikatnie wymieszać.