Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyszła mi ochota na rzeżuchę,która pięknie wyrosła,więc na szybko zrobiłam taką sałatkę.Wyszła bardzo smaczna z lekko ostrym posmakiem. Bardzo polecam:)
Ciasto Bałagan – znane także jako zebra albo babka marmurkowa – jest równie p...
Odsłon: 1337
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 140
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 310
Dodatek do bezmięsnego obiadu. Jeszcze tylko sałatka i gotowe.
Odsłon: 147
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 3378
Ciasto Bałagan – znane także jako zebra albo babka marmurkowa – jest równie p...
Odsłon: 1337
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 140
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 310
Dodatek do bezmięsnego obiadu. Jeszcze tylko sałatka i gotowe.
Odsłon: 147
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 3378
Składniki
Ugotowane na twardo i wystudzone jajka pokroić w grubszą kostkę. Por podzielić wzdłuż na paski i skroić,ogórki również. Rzeżuchę miałam posianą na talerzyku,więc ścinałam ją nożyczkami prosto do miski z jajkami i porem. Dodać śmietanę,majonez oraz przyprawy,wymieszać i dać na godz.do lodówki. Smacznego życze!