Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyszła mi ochota na rzeżuchę,która pięknie wyrosła,więc na szybko zrobiłam taką sałatkę.Wyszła bardzo smaczna z lekko ostrym posmakiem. Bardzo polecam:)
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 131
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 201
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 519
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 274
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 131
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 201
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 519
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 274
Składniki
Ugotowane na twardo i wystudzone jajka pokroić w grubszą kostkę. Por podzielić wzdłuż na paski i skroić,ogórki również. Rzeżuchę miałam posianą na talerzyku,więc ścinałam ją nożyczkami prosto do miski z jajkami i porem. Dodać śmietanę,majonez oraz przyprawy,wymieszać i dać na godz.do lodówki. Smacznego życze!