Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dostałam od znajomego,zachwalał,więc zrobiłam.Miał rację ,że tak zachwalał Wyszła przepyszna.Bardzo polecam wypróbować :)
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 135
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 265
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 106
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3336
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 135
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 265
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 106
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3336
Składniki
Śledzie wcześniej wymoczyć w zimnej wodzie 3 godz. Ugotowane na twardo jajka pokroić w kostkę. Śledzie,paprykę również pokroić,szczypiorek posiekać. Wszystko wymieszać z dodatkiem majonezu,śmietany i musztardy. Próbować przed posoleniem ,gdyż śledzie są słone ,by nie przesolić. Smacznego życzę!