Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dostałam od znajomego,zachwalał,więc zrobiłam.Miał rację ,że tak zachwalał Wyszła przepyszna.Bardzo polecam wypróbować :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8727
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8727
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Składniki
Śledzie wcześniej wymoczyć w zimnej wodzie 3 godz. Ugotowane na twardo jajka pokroić w kostkę. Śledzie,paprykę również pokroić,szczypiorek posiekać. Wszystko wymieszać z dodatkiem majonezu,śmietany i musztardy. Próbować przed posoleniem ,gdyż śledzie są słone ,by nie przesolić. Smacznego życzę!