Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obowiązkowa sałatka na naszym wielkanocnym stole.
Szybki w przygotowaniu i bardzo puszysty piernik, który można jeść zaraz po u...
Odsłon: 65
Pyszna sałatka śledziowa tzw. śledzie po królewsku, zamiast groszku dodałam o...
Odsłon: 128
Szybki w przygotowaniu i bardzo puszysty piernik, który można jeść zaraz po u...
Odsłon: 65
Pyszna sałatka śledziowa tzw. śledzie po królewsku, zamiast groszku dodałam o...
Odsłon: 128
Składniki
Marchewki, pietruszki, selera i ziemniaki wyszoruj i ugotuj w mundurkach, następnie wystudź i obierz. Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz. Jabłka i cebulę również obierz a groszek odsącz na sicie.
Wszystkie warzywa i jajka pokrój w kostkę, dodaj odsączony groszek, majonez, musztardę oraz śmietanę, wymieszaj, dopraw do smaku solą i pieprzem. Wstaw do lodówki najlepiej na całą noc.