Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obowiązkowa sałatka na naszym wielkanocnym stole.
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 67
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 15
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 247
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 4077
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 67
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 15
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 247
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 4077
Składniki
Marchewki, pietruszki, selera i ziemniaki wyszoruj i ugotuj w mundurkach, następnie wystudź i obierz. Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz. Jabłka i cebulę również obierz a groszek odsącz na sicie.
Wszystkie warzywa i jajka pokrój w kostkę, dodaj odsączony groszek, majonez, musztardę oraz śmietanę, wymieszaj, dopraw do smaku solą i pieprzem. Wstaw do lodówki najlepiej na całą noc.