Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obowiązkowa sałatka na naszym wielkanocnym stole.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 558
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11397
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13485
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2743
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 558
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11397
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13485
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2743
Składniki
Marchewki, pietruszki, selera i ziemniaki wyszoruj i ugotuj w mundurkach, następnie wystudź i obierz. Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz. Jabłka i cebulę również obierz a groszek odsącz na sicie.
Wszystkie warzywa i jajka pokrój w kostkę, dodaj odsączony groszek, majonez, musztardę oraz śmietanę, wymieszaj, dopraw do smaku solą i pieprzem. Wstaw do lodówki najlepiej na całą noc.