Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obowiązkowa sałatka na naszym wielkanocnym stole.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4466
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5901
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1359
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12686
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4466
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5901
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1359
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12686
Składniki
Marchewki, pietruszki, selera i ziemniaki wyszoruj i ugotuj w mundurkach, następnie wystudź i obierz. Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz. Jabłka i cebulę również obierz a groszek odsącz na sicie.
Wszystkie warzywa i jajka pokrój w kostkę, dodaj odsączony groszek, majonez, musztardę oraz śmietanę, wymieszaj, dopraw do smaku solą i pieprzem. Wstaw do lodówki najlepiej na całą noc.