Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywa z zupy można zagospodarować.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19209
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13017
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1649
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232082
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19209
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13017
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1649
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232082
Składniki
Ugotowane marchewki, por, pietruszki i seler kroimy w kostkę. Podobnie jajka. Groszek i kapary osączamy z zalewy. Wszystkie składniki łączymy z majonezem i musztardą. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.