Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywa "gotowane" w parowarze zachowują swój smak i nie tracą witamin. Polecam ten sposób gotowania wszystkich warzyw.
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 95
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5783
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3999
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 111
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 688
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 95
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5783
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3999
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 111
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 688
Składniki
W parowarze układamy warzywa które wymagają ugotowania -ziemniaki, marchew, jajka. Na najniższej półce te które potrzebują najwięcej czasu. Parujemy ok 25 min. Groszek mrożony dodajemy na 10 min przed końcem. Wszystkie składniki obieramy ze skórek, jajka z łupinek. Wszystko kroimy w kosteczkę i przekładamy do miski. Doprawiamy i mieszamy dokładnie. Dodajemy majonez i mieszamy ponownie. Najlepiej smakuje schłodzona. Smacznego!