Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywa "gotowane" w parowarze zachowują swój smak i nie tracą witamin. Polecam ten sposób gotowania wszystkich warzyw.
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 1054
Są to tosty, które mają w środku parówkę. Jest to przepyszny przepis i wielu...
Odsłon: 70
Janssons frestelse czyli zapiekanka, której nie można się oprzeć (a przynajmn...
Odsłon: 130
Przepis dnia
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 42863
Ciasto śnieżny puch to pyszne, lekkie ciasto bez pieczenia, które z pewnością...
Odsłon: 8330
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 1054
Są to tosty, które mają w środku parówkę. Jest to przepyszny przepis i wielu...
Odsłon: 70
Janssons frestelse czyli zapiekanka, której nie można się oprzeć (a przynajmn...
Odsłon: 130
Przepis dnia
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 42863
Ciasto śnieżny puch to pyszne, lekkie ciasto bez pieczenia, które z pewnością...
Odsłon: 8330
Składniki
W parowarze układamy warzywa które wymagają ugotowania -ziemniaki, marchew, jajka. Na najniższej półce te które potrzebują najwięcej czasu. Parujemy ok 25 min. Groszek mrożony dodajemy na 10 min przed końcem. Wszystkie składniki obieramy ze skórek, jajka z łupinek. Wszystko kroimy w kosteczkę i przekładamy do miski. Doprawiamy i mieszamy dokładnie. Dodajemy majonez i mieszamy ponownie. Najlepiej smakuje schłodzona. Smacznego!