Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta sałatka, która idealnie pasuje jako dodatek do mięs.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 50
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 79
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 60
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 50
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 79
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 60
Składniki
1. Kalafior gotujemy w osolonej wodzie. 2. Po ugotowaniu studzimy i dzielimy na małe różyczki.
3. Ogórka kroimy na pół plasterki.
4. Paprykę kroimy na małe paseczki.
5. Koperek drobno siekamy.
6. Dodajemy kiełki, oliwę oraz pieprz.
7. Mieszamy i przekładamy do naczynia. 8. Na wierzchu polewamy octem balsamicznym 9. Sałatka gotowa. 10. Smacznego