Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna kolorowa sałatka
Pierś z kurczaka pokroić w kostkę. Przełożyć do miski, wymieszać z przyprawą kebab- gyros i kilkoma łyżkami oleju. Odstawić na pół godziny. Po tym czasie mięso usmażyć i odstawić do ostygnięcia.
Kapustę pekińską drobno pokroić. Paprykę i ogórka pokroić w kostkę. Pomidorki przekroić na pół. Cebulę pokroić w kostkę. Kukurydzę odcedzić. Wszystkie składniki wymieszać.
Obrać kilka ząbków czosnku i przecisnąć przez praskę. Wymieszać majonez że śmietaną, dodać czosnek oraz sól i pieprz do smaku.
Wyłożyć do miski połowę składników. Polać sosem czosnkowym. Następnie wyłożyć resztę składników. Polać pozostałym sosem a na wierzchu posypać kapustą pekińską.
Smażony filet z morszczuka, podany z ziemniakami, sałatką warzywną ze słoja i...
Odsłon: 1761
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 21
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 18
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 47
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 41
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 60
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 21
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 18
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 47
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 41
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 60
Składniki
Pierś z kurczaka pokroić w kostkę. Przełożyć do miski, wymieszać z przyprawą kebab- gyros i kilkoma łyżkami oleju. Odstawić na pół godziny. Po tym czasie mięso usmażyć i odstawić do ostygnięcia.
Kapustę pekińską drobno pokroić. Paprykę i ogórka pokroić w kostkę. Pomidorki przekroić na pół. Cebulę pokroić w kostkę. Kukurydzę odcedzić. Wszystkie składniki wymieszać.
Obrać kilka ząbków czosnku i przecisnąć przez praskę. Wymieszać majonez że śmietaną, dodać czosnek oraz sól i pieprz do smaku.
Wyłożyć do miski połowę składników. Polać sosem czosnkowym. Następnie wyłożyć resztę składników. Polać pozostałym sosem a na wierzchu posypać kapustą pekińską.
Przepisy Sałatki
Sałatki
Grillowane halloumi z sałatką owocową
Sałatki
Sałatka z ryżem i warzywami
Sałatki
Sałatka jarzynowa z marynowaną papryką i pieczarkami
Sałatki
Sałatka z selerem konserwowym idealna do dań z grilla
Grillowane halloumi z sałatką owocową
Proponuję sałatkę, która idealnie sprawdzi się na spotkaniu przy wiosennym gr...
Odsłon: 70
Sałatka z ryżem i warzywami
Szybka smaczna sałatka na różne okazje jak również jako dodatek do grilla.
Odsłon: 256