Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35887
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1263
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1779
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35887
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1263
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1779
        
        
                Składniki
Pierś z kurczaka pokroić w kostkę. Przełożyć do miski, wymieszać z przyprawą kebab- gyros i kilkoma łyżkami oleju. Odstawić na pół godziny. Po tym czasie mięso usmażyć i odstawić do ostygnięcia.
Kapustę pekińską drobno pokroić. Paprykę i ogórka pokroić w kostkę. Pomidorki przekroić na pół. Cebulę pokroić w kostkę. Kukurydzę odcedzić. Wszystkie składniki wymieszać.
Obrać kilka ząbków czosnku i przecisnąć przez praskę. Wymieszać majonez że śmietaną, dodać czosnek oraz sól i pieprz do smaku.
Wyłożyć do miski połowę składników. Polać sosem czosnkowym. Następnie wyłożyć resztę składników. Polać pozostałym sosem a na wierzchu posypać kapustą pekińską.